Creează-ți corpul de vis fără a părăsi studioul nostru!

Îți alegem programa antrenamentelor pentru scopurile tale.

VIZITA GUEST
Flash Icon

vestiar spațios cu dușuri

Flash Icon

Zonă de relaxare cu Wi-Fi

Flash Icon

Bar cu băuturi și alimentație sportivă

Flash Icon

Programe individuale de antrenament

Flash Icon

măsurători corporale cu cântare Tanita

Abordare individuală

Pentru fiecare membru a clubului nostru, practicăm o abordare individuală! Noi oferim consultații gratuite, efectuăm controlul regulat a parametrilor și compoziției corpului, cu ajutorul cântarului analizator, pentru a urmări rezultatele antrenamentelor.

Echipă de profesionoști

Echipa noastră este formată din antrenori de înaltă calificare! Deci, o să vă simțiți la antrenamente comod și sigur, fiind conduși de adevărați profesioniști in domeniu!

Program interesant

Facem totul posibil pentru a satisface dorințele clienților noștri. În acest scop am creat un program din cele mai diverse, moderne și eficiente antrenamente. Astfel ve-ți putea atinge niște rezultate superbe, în cel mai scurt timp!

studioul fitness ce optează pentru un mod sănătos de viață

studioul fitness nostru este dotat cu cele mai moderne utilaje și tehnică profesională, dispune de sala spațioasă cu un design originală și o atmosferă impecabilă.

Studioul dispune de un vestiar spațios, cabine de duș, Wi-Fi Zone cu niște canapele comode și bar unde puteți servi o cafea, ceai sau băuturi sportive.

Poți primi consultație, din partea antrenorilor noștri calificați, despre tot ce ține de antrenamente. Ei te vor ajuta să alegi un program de antrenamente potrivit pentru tine, îți vor da sfaturi referitor la alimentație și vor efectua regulat măsurările proporțiilor și compoziției corpului.
vizita guest
ПП СЛАДОСТИ